petek, 26. avgust 2011

Žalostna balada za trobento

Na trenutke malce šepava izvedba, drugače pa odličen film, prepoln sporočil, idej in misli - in  fantastična igralska ekipa!


torek, 19. julij 2011

Dekonstrukcija, plata leta!

Skoraj brez besed. Nadgradnja kariere zadnjih deset let, ziltoidno strappingasto razstavljanje klasične Devin godbe v prafaktorje. Produkcija je super, dinamika na vrhuncu oz. kot bi rekel Musto - presežek v vseh pomenih, ki ubija!

Sledi Duh ...

ponedeljek, 23. maj 2011

petek, 15. april 2011

Hura, veseli dan ali vesoljci so (spet) pristali

Eat Static so spet online! Veliko dobrot, koncert za plačljiv dolpoteg, majice, diski, vinili, obeta se Intrusion dvd itd.

Plošča tedna


Američani Born of Osiris trdno zakoreninjeni v preteklosti (odlična metalska melodika) in s pogledom uprti v čudna nova obzorja (djent).

Uradni videospot za komad 'Recreate'

Uradna fb stran

sreda, 6. april 2011

Muster, št. 4

BUCH pravi:

Izšla je 4. knjiga iz Zbirke Miki Muster. Miki Muster jo bo podpisoval v četrtek, 14.04.2011 ob 19:00 uri.
Vabljeni!


četrtek, 31. marec 2011

petek, 25. marec 2011

Plošča tedna


Britanski matematiki in metalci z dolgo pričakovanim prvencem 'One', ki vsebuje kompleten ep 'Concealing Fate', ki je že izšel pred meseci.

Uradni videospot za komad 'Nascent'

Uradna stran

djent.press

četrtek, 24. marec 2011

What the blerg? trenutki dneva

Bigbang izdelki online kjer je pripisano - NI NA VOLJO NA SPLETU

Windows 7 na Android platformi

Amazon Android app štacuna - samo za USA



Se nadaljuje ...

Hura za animacijo in smeh

Novici dneva!

Futurama je podaljšana vsaj do leta 2013, junija letos drugi blok 13 epizod, ter vsako naslednje leto po novih 13 epizod.



Venture Brothers pa so podaljšani še za dve sezoni.

petek, 11. marec 2011

Metal preteklosti udaril na polno

Včerajšnji Psychotic Waltz, odlično, a resnični zmagovalci, Nevermore - popolni šok! Deloma sem pričakoval, da bo res oštro ampak kar sem slišal je bilo daleč nad pričakovanji. Pohvala začasni basistki Feliciji Dagna Barrera in noremu bobnarju Van Williamsu - kapo dol! Fino je bilo z Mustotom srkati gin iz LCA jogurt embalaže - stara šola smeha :D

četrtek, 3. marec 2011

Pokop Ozricov

Par let sem rabil, da sem končno zaobjel dejstvo, da Champignona ni več, končno se sprijaznim z dejstvom, ko nov udarec ... Ed & Brandi furata Nodens Ictus - bogokletno! Bend kot tak zame ne obstaja več -.-

sreda, 2. marec 2011

Knjige, veter in avtomatika

Te dni se seli Svet Knjige, 50% popust na knjige, nabavili en kup odličnih zadev, med drugim Niku Zverjasca, meni pa Župnikovega zverinskega služabnika. Danes grem še enkrat, včeraj je bilo malce prenaporno, za iskanje dobrih knjig rabim bister um ... um, ki ga dodobra prevetri veter. Doma pa za zaključek dneva/večera, malce Filipusu avtomatike, zadeva se sama vklopi - ha ha ha, hura :D

ponedeljek, 21. februar 2011

ponedeljek, 14. februar 2011

Jutranje odkritje

Med jutranjo debato naletel na neverjetno odkritje! Nikdar pri sebi nisem razčistil 2008 dogodka z J, pokapiral, da me je totalno razočarala, izneverila na celi, ravni in neprekinjeni črti. Od tod tudi izhaja moja povečana cinična zadrtost in mrka zateženost.


Nič več! Onward and upwards!

petek, 11. februar 2011

RIPT

Danes slučajno odkril ript apparel. Bom preveril kvaliteto majic, sicer ne danes ampak, ko bo kakšen konkreten dizajn, ker tale spodaj je no-go. Imajo pa ok cene, poštnino tudi.

četrtek, 10. februar 2011

Zmaga!

Uspelo mi je, Facebook račun je končno(!) pobrisan, nič več branja banalnih debilizmov in nebuloz pod krinko 'ostani v kontaktu s prijatelji'.



Včerajšnji zmajski večer v Svetu Knjige je več kot uspel, Nik je izdelal dva zmaja; mali neznansko uživa, ko je zunaj, na potepu, na delavnicah, v knjižnici.

Pego dobil re-release Inner Strength, se že ripa, poslušanje sledi.

sreda, 9. februar 2011

Dan potem +1

Plus ena na leta, občutek isti kot zmeraj.

Doma odkrili Timmy Time!, zmagovalna stop-motion animirana serija, popolnoma neškodljiva, zelo poučna in navihano smešna (Nick Park je genij).


sreda, 2. februar 2011

ponedeljek, 31. januar 2011

Burek danes ni, peč pokvarjen, pilići preselili ipd. paralele o neobratovanju

Uf, to pa je bil naporen teden. Bolniška, neka gripozno virozna bronhialna zadeva, sila nevšečno z nadvse premočnim glavobolom in vsesplošno izčrpanostjo in preutrujenostjo. No, sedaj je bolje, malce še pokašljujem, a važno, da je počutje na nivoju in lahko delam, živim.

Je pa Danico nekaj še huje zagrabilo, reva grdo kašlja že od prejšnjega četrtka, in kašelj se kar noče in noče pomiriti.

četrtek, 20. januar 2011

Baldrimed, moj drugar

Včeraj spet začel malicati baldrimed pred spanjem, oh kakšna milina od spanja, vstajanja in počutja!

torek, 18. januar 2011

Dva v enem, novi Durani

Ko ni več opcij je čas za kavo ... in smeh.


Novi Duran Duran so špica! Povratek v formo 80tih, res odlična zadeva.

četrtek, 13. januar 2011

Spet, znova

Ena izmed novoletnih resolucij: odklop od neustreznih vsebin, ki kvarijo življenje, ergo spet poizkus pobrisa FB - upam, da se tokrat spet ne zaklikam :)