četrtek, 21. januar 2010

V sredo, It Made My Day

Včeri čakam pred trgovino, da moja dva prideta iz vrtca, zraven čvekajo trije osnovnošolci ... valjda iz dolgčasa vlečem na uhlje, ker gre debata o šoli in profesorjih in en opiše profesorja:

un k ima dabl emo frizuro ... na obe strani počesan

It Made My Day

sreda, 20. januar 2010

Noro, kakšen začetek leta! Obeta se snidenje z dolgo izgubljenim makedonskim Bratom - na pobudo Sekice. Nadalje, ob obnovi zavarovanja se spet najdem s sošolci iz PTT SŠC: Gurman je vabil - yum yum! No, pika na i pa včeraj popoldne, ko mi v lokalni lekarni v kader pride Cerkničanka ... what are the odds.

Aja, čez lužo pa cela drama okoli idiotov iz NBCja, ki bodo skenslali Conana in vrnili brezveznika Lenota. Go Team Conan!


petek, 8. januar 2010

Snežne vojne in hologrami

Končno, pada, pada sneg. Bolj, ko ga odmetavamo, več ga je. Na veliko veselje mulca, ki dela vojsko snežakov za boj proti klimatskim spremembam: misija, onesposobiti robotskega Al Gore-a.

Nemški znanstveniki se poigravajo s teorijo, da je naš svet, vesolje, le velikanski hologram. Iluzija. Ok, vendar to ne razloži Damjana Murka, Kahla Ehjavca ali Lady GaGa ... še najbolj mi je všeč ideja iz naključnega Dylan Doga, da je nebesni svod kartonasta kupola, mi pa ujeti pod njo.

Avatar 3D. Špica! Trenutno že (z lahkoto) na drugem mestu največjih filmskih zaslužkarjev, takoj za Titanikom; ja, prav tako James Cameron. Se spravljam k ponovnemu ogledu, res, impresiven film.

V pričakovanju nove plate Devina, dvd Meshuggah in koncerta Secret Chiefs 3.